Ridderpoort 20

Sleeuwijk

Algemene informatie

Ridderpoort 20 in Sleeuwijk is een geschakelde woning met Ridderpoort 21 met een ruime omheinde tuin. Deze woning maakt deel uit van een groep wooneenheden. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. De keuken wordt gedeeld met de geschakelde woning. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk, gelijkvloers en heeft een plafondtilliftsysteem. Er is een wakkere nachtdienst en een slaapdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een rustige woonwijk in het dorp Sleeuwijk. Het dorp is omgeven door veel groen en weilanden. Winkels, speelplaats, park, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan negen cliënten. Deze volwassenen hebben een uiteenlopende mate van verstandelijke beperking, variërend van matig tot ernstig. Zij hebben mogelijk bijkomende lichamelijke beperkingen en doorgaans veel ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Enkele cliënten hebben bovendien behoefte aan duidelijkheid en voorspelbaarheid. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een verstandelijke beperking? En heb je ook lichamelijke klachten of beperkingen? Dan kan het wel eens lastig zijn: je wilt graag alles nog zelf doen en van alles zelf beslissen, maar dat lukt niet altijd. Soms is het moeilijk om te begrijpen wat er om je heen gebeurt. Of om dingen te onthouden. En soms willen je benen niet doen wat jij wilt. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt en kijken met je mee: wat je zelf kan doe je gewoon zelf, als het nodig is helpen wij. Op maat, precies zoals jij het fijn vindt. Het is jouw leven.

Interesse in deze woning?

Gezellige rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Jij bepaalt zelf wat je fijn vindt
Hulp waar je dat nodig hebt
Dagelijks vers bereide maaltijden
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.