Ridderpoort 19

Sleeuwijk

Algemene informatie

Ridderpoort 19 in Sleeuwijk is een geschakelde woning met Ridderpoort 18. Aan de achterzijde is een tuin. Deze woning maakt deel uit van een groep wooneenheden. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. De keuken wordt gedeeld met de geschakelde woning. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst en een slaapdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een rustige woonwijk in het dorp Sleeuwijk. Het dorp is omgeven door veel groen en weilanden. Winkels, speelplaats, park, activiteitencentrum en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan negen cliënten. Deze ouder wordende cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veel ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. We kijken goed naar je en leren je goed kennen. Zo weten we precies wanneer het goed met je gaat en je gewoon lekker je eigen gang gaat. We zien het ook als het een keer wat minder gaat: dan helpen we je. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Interesse in deze woning?

Gezellige rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Wij zien jou en geven je een stem
Jezelf zijn in een veilige omgeving
Dagelijks vers bereide maaltijden
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.