Pottenbakkerstraat 4b

Etten-Leur

Algemene informatie

Pottenbakkerstraat 4b in Etten-Leur is een bovenwoning met zes appartementen. Je hebt een eigen zit-/slaapkamer met open keuken en badkamer. Die kun je naar je eigen smaak inrichten. De woon-/leefkeuken is de centrale ontmoetingsplek die je deelt met je huisgenoten.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een nieuwe wijk aan de rand van Etten-Leur. In het dorp zijn winkels, restaurants en cafés. Er is een bushalte waar je op de bus naar Breda kun stappen.

Wie wonen er?

Je woont samen met 5 mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar een activiteitencentrum of naar je werk. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartementje, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Dan kun je wel eens boos worden en mopperen op alles en iedereen. Soms het meeste op degenen die belangrijk voor je zijn. Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt.
Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou.

Interesse in deze woning?

Mooie appartement met woonkamer, open keuken en badkamer
Woonkeuken als centrale ontmoetingsplek
Begeleiding naar zelfstandigheid
Fouten maken mag
Gezellig samen zijn of lekker je eigen ding doen
Bus naar Breda om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.