Pottenbakkerstraat 4a

Etten-Leur

Algemene informatie

Pottenbakkerstraat 4a in Etten-Leur is een benedenwoning met een tuin. Woonkamer en open keuken worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, die uitkomt op een gang waaraan ook de andere slaapkamers liggen. De badkamers van deze benedenwoning zijn in 2016 compleet vernieuwd. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een slaapdienst. Op werkdagen is er een aantal uren een gastvrouw aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De benedenwoning ligt in een nieuwe wijk aan de rand van Etten-Leur. Winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten. Deze volwassenen hebben een matige of ernstige verstandelijke beperking en bij sommigen is ook sprake van een lichamelijke beperking. Bij deelname aan activiteiten buiten de woning hebben ze begeleiding nodig. Cliënten gaan overdag naar een activiteitencentrum. In verband met de veiligheid gaan voordeur en tuinhekken op slot.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige verstandelijke beperking? Dan is het soms moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. En soms is het moeilijk om aan anderen duidelijk te maken wat je voelt. Het geeft je een veilig gevoel als er anderen in de buurt zijn. Zo begeleiden we jou. Wij zijn in de buurt, we zijn er voor jou. We kijken goed naar je en leren je goed kennen. Zo weten we precies wanneer het goed met je gaat en je gewoon lekker je eigen gang gaat. We zien het ook als het een keer wat minder gaat: dan helpen we je. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Interesse in deze woning?

Gezellige, rolstoeltoegankelijke woning met tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Wij zien jou en geven je een stem
Jezelf zijn in een veilige omgeving
Grenst aan activiteitencentrum met gevarieerd aanbod
Dichtbij een winkelcentrum

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.