Polderstraat 1

Terheijden

Algemene informatie

Polderstraat 1 in Terheijden is een appartementengebouw dat bestaat uit twee woonlagen met 12 appartementen. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, open keuken, slaap- en badkamer. Je kunt je appartement naar je eigen smaak inrichten. Je deelt de woonkamer en keuken met je huisgenoten.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen in het centrum van Terheijden. De winkels, cafés en restaurants zijn vlakbij. In het dorp is ook een openluchtzwembad. De bushalte, waar je de bus naar Breda kunt nemen, is op loopafstand.

Wie wonen er?

Je woont samen met elf mannen en vrouwen. Overdag ga je naar je werk of naar een activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartementje, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou.

Interesse in deze woning?

Eigen appartement met woonkamer, open keuken, slaap- en badkamer
Gezellig samenzijn of lekker je eigen ding doen
Begeleiding naar zelfstandigheid
Fouten maken mag
Winkels, cafés en restaurants in de buurt
Vlakbij bij Breda

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.