Neubourgstraat 15

Breda

Algemene informatie

Neubourgstraat 15 in Breda is een vrijstaande twee-onder-één-kapwoning met grote tuin. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer samen met je huisgenoten. Er is een grote tuin en een chillruimte waar je samen een spelletje kunt doen of een film kijken.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de wijk IJpelaar. De school en het winkelcentrum zijn vlakbij. In de buurt zijn veel mogelijkheden om te sporten. Zoals een voetbalvereniging, sportschool en een openluchtzwembad. Er is een bushalte vlakbij waar je op de bus kunt stappen naar het centrum of het centraal station.

Wie wonen er?

Je woont samen met acht meisjes en jongens van jouw leeftijd. Overdag ga je naar school, het activiteitencentrum, je stage of werk. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Als je als kind of jongere bij SOVAK komt wonen heb je vaak veel vragen. Wat kun je? Hoe zit je in elkaar? Waar word je blij van en wat maakt je boos, bang of verdrietig? Houd je van buiten spelen of van bewegen? Wat eet je het liefst? Met wie wil je vrienden zijn? Je kunt ook vragen hebben over later, bijvoorbeeld over wat je wilt worden. Maar ook: wat doen mijn ouders en wat doet SOVAK? Zie ik mijn ouders nog? Mijn ouders blijven toch mijn ouders? Zo begeleiden we jou. Wij gaan samen met jou proberen al die vragen te beantwoorden. We helpen je om de grote wereld beter te begrijpen. We helpen je om je zelf te begrijpen. Zodat je weet wat je kunt en wat je wilt. Zodat je weet wat je kunt doen als iets moeilijk is. Zodat je vol vertrouwen een volgende stap zet.

Interesse in deze woning?

Grote tuin
Chillruimte
Hulp bij het leren begrijpen van jezelf en de wereld
Vol vertrouwen volwassen worden
Vlakbij een winkelcentrum
Samenwonen met leeftijdsgenoten

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.