Munnikenland 85

Sleeuwijk

Algemene informatie

Munnikenland 85 in Sleeuwijk is een twee-onder-één-kapwoning met een grote tuin waar je lekker kunt relaxen. De woning ligt aan een dijk. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamers met medebewoners. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig. De woning is rolstoeltoegankelijk.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een woonwijk onderaan een dijk, dichtbij de pont naar het centrum van Gorinchem.
In de buurt is een activiteitencentrum waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. De winkels, cafés en restaurants in het dorp zijn vlakbij. De halte voor de buurtbus waarmee je naar Gorinchem kan is voor de deur. Ook zijn er sport- en spelactiviteiten in het dorp.

Wie wonen er?

Jij woont hier samen met vijf andere volwassenen en ouderen met een licht tot matige verstandelijke beperking en soms bijkomende psychiatrische problematiek. Je gaat overdag naar je werk of naar een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een eigen appartement hebben, en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Of er gebeurt te veel tegelijk. Je weet niet goed wat je dan moet doen. Dat maakt je erg onzeker of angstig. Je vindt het fijn als er dan iemand in de buurt is, die je helpt te begrijpen wat er gebeurt. Iemand die je weer op weg helpt. Zo begeleiden we jou. Wij helpen jou door samen te praten over wat je moeilijk vindt. We zoeken met jou naar goede oplossingen, stap voor stap. Jouw leven, jouw beslissingen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Interesse in deze woning?

Gezellige woning met grote tuin
Eigen unieke slaapkamer
Jouw leven, jij beslist
Ondersteuning als je ons nodig hebt
Pont naar Gorinchem op loopafstand
Winkels, cafés en sportmogelijkheden in het dorp

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.