Munnikenland 83

Sleeuwijk

Algemene informatie

Munnikenland 83 in Sleeuwijk is een twee-onder-één-kapwoning met een grote tuin waar je lekker kunt relaxen. De woning ligt aan een dijk. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamers met medebewoners. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig. De woning is rolstoeltoegankelijk.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een woonwijk onderaan een dijk, dichtbij de pont naar het centrum van Gorinchem.
In de buurt is een activiteitencentrum waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. De winkels, cafés en restaurants in het dorp zijn vlakbij. De halte voor de buurtbus waarmee je naar Gorinchem kan is voor de deur. Ook zijn er sport- en spelactiviteiten in het dorp.

Wie wonen er?

Jij woont hier samen met vijf andere (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek. Je gaat overdag naar school, je werk of naar een activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartementje, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Dan kun je wel eens boos worden en mopperen op alles en iedereen. Soms het meeste op degenen die belangrijk voor je zijn.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving.
We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou!

Interesse in deze woning?

Eigen unieke slaapkamer
Pont naar Gorinchem op loopafstand
Fouten maken mag
Begeleiding naar zelfstandigheid
Halte buurtbus voor de deur
Winkels, cafés en sportmogelijkheden in het dorp

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.