Markt 60

Wijk en Aalburg

Algemene informatie

Markt 60 is een nieuw appartementengebouw in het centrum van Wijk en Aalburg. De 17 appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. In ieder appartement is een moderne keuken en badkamer. Er is een gemeenschappelijke ruimte en een groot dakterras. In het gebouw is een lift. Onder de appartementen bevinden zich verschillende winkels. Er is een slaapdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

Het appartementengebouw staat in het winkelgebied in het centrum van Wijk en Aalburg. Winkels, kerk en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving.

Wie wonen er?

Op Markt 60 wonen 17 volwassen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Sommige ouder wordende cliënten hebben steeds meer behoefte aan persoonlijke verzorging. Cliënten bezoeken overdag het activiteitencentrum, de sociale werkvoorziening of zijn thuis.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Of er gebeurt te veel tegelijk. Je weet niet goed wat je dan moet doen. Dat maakt je onzeker. Je vindt het fijn als er dan iemand in de buurt is, die je weer op weg helpt. Zo begeleiden we jou. Wij helpen jou door samen te praten over wat je moeilijk vindt. We zoeken met jou naar goede oplossingen, stap voor stap. Jouw leven, jouw beslissingen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.
Ouder worden betekent dat er van alles verandert. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. We zijn er voor jou.

Interesse in deze woning?

Eigen appartement
Huiselijke, gezellige sfeer
Dagelijks vers bereide maaltijden
Ondersteuning als je ons nodig hebt
Leven in een tempo dat bij je past
Centrale ligging met veel faciliteiten in de buurt

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.