Markt 2

Wijk en Aalburg

Algemene informatie

Markt 2 in Wijk en Aalburg is een appartementengebouw met achttien appartementen op de eerste en tweede verdieping. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, open keuken, badkamer en slaapkamer. Je kunt je appartement naar je eigen smaak inrichten. Er is een gezamenlijke huis- en eetkamer. Als je wilt kun je hier samen met je huisgenoten zijn. Er is een groot dakterras waar je gezellig met je huisgenoten kunt ontspannen. Er is een lift.

In welke omgeving ligt de woning?

De appartementen liggen aan een plein in het centrum van Wijk en Aalburg. Op het plein zijn verschillende winkels en iedere dinsdag is er de weekmarkt. De kerk is in de buurt. Er is een bushalte waar je op de bus naar Gorinchem of Breda kunt stappen.

Wie wonen er?

Je woont samen met 17 mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar je werk of activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartement, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt.
Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou!

Interesse in deze woning?

Ruim appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer
In het centrum van Wijk en Aalburg
Begeleiding naar zelfstandigheid
Gezellig samen zijn of lekker je eigen ding doen
Dichtbij bus naar Breda en Gorinchem
Dagelijks vers bereide maaltijden

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.