Lindonk 89a

Zevenbergen

Algemene informatie

Lindonk 89a in Zevenbergen is de bovenverdieping van een vrijstaande nieuwbouwwoning met vijf studio’s. Je hebt een eigen zit-/slaapkamer met badkamer. Je kunt je kamer naar je eigen smaak inrichten. De woonkeuken deel je met medebewoners. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. In het dorp zijn winkels, een park, een sportschool en verschillende verenigingen waar je lekker kunt sporten. In de straat is een bushalte.

Wie wonen er?

Je woont samen met vier mannen en vrouwen met een licht tot matig verstandelijke beperking.
Je gaat overdag naar school, je werk of naar een activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een eigen appartement hebben, en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Of er gebeurt te veel tegelijk. Je weet niet goed wat je dan moet doen. Dat maakt je erg onzeker of angstig. Je vindt het fijn als er dan iemand in de buurt is, die je helpt te begrijpen wat er gebeurt. Iemand die je weer op weg helpt. Zo begeleiden we jou. Wij helpen jou door samen te praten over wat je moeilijk vindt. We zoeken met jou naar goede oplossingen, stap voor stap. Jouw leven, jouw beslissingen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Interesse in deze woning?

Eigen zit-/slaapkamer
Bushalte in de straat
Jouw leven, jij beslist
Ondersteuning als je ons nodig hebt
Veel sportmogelijkheden in de buurt
Winkels, cafés en een park in het dorp

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.