Lindonk 87

Zevenbergen

Algemene informatie

Lindonk 87 in Zevenbergen is de benedenverdieping van een vrijstaande woning met tuin. Je hebt een eigen slaapkamer. Die kun je naar je eigen smaak inrichten. De woonkamer heeft een open keuken. Je deelt de badkamer met je medebewoners. ’s Nachts is er een begeleider aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in een nieuwe woonwijk van Zevenbergen. In het dorp zijn winkels, een park, een sportschool en verschillende verenigingen waar je lekker kunt sporten. In de straat is een bushalte.

Wie wonen er?

Je woont samen met vier mannen en vrouwen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme. Je gaat overdag naar een activiteitencentrum of naar je werk. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms vind je de wereld moeilijk te begrijpen. Je snapt niet wat andere mensen zeggen of waarom ze zo doen. Dan voel je je gespannen en misschien angstig. Er schiet van alles door je hoofd. Wat kun je dan het beste doen?
Zo begeleiden we jou. Wij proberen naar de wereld te kijken zoals jij dat doet. We onderzoeken wat voor jou moeilijk te begrijpen is of wat je gespannen maakt. Samen met jou bedenken we wat je zelf kan doen om verder te komen. We bedenken goede afspraken en helpen je bij moeilijke gesprekken. Zo kom je stap-voor-stap waar je wilt zijn

Interesse in deze woning?

Eigen slaapkamer
Bushalte in de straat
Leren om met spanningen om te gaan
Stap-voor-stap naar zelfstandigheid
Veel sportmogelijkheden in de buurt
Winkels, cafés en een park in het dorp

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.