Kouwelaarsbrand 59

Etten-Leur

Algemene informatie

Algemene omschrijving
Kouwelaarsbrand 59 in Etten-Leur is een vrijstaande woning met veel groen en ruimte. In de woning deel je de woonkamer, keuken en twee met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer. De woning is beperkt rolstoeltoegankelijk. We kunnen verzorging bieden tot op zekere hoogte. ’s Nachts is er zorg op loopafstand aanwezig. We maken in de woning gebruik van een inluistersysteem.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de sfeervolle nieuwbouwwijk de Keen, aan de rand van Etten-Leur. Winkels, scholen en een groot grasveld bevinden zich in de directe omgeving. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan drie cliënten. Deze volwassenen hebben een matige tot lichte verstandelijke beperking en behoefte een veilige stabiele woonomgeving.
Cliënten gaan overdag naar de dagbesteding of hun werk.

Hoe begeleiden we jou?

We begeleiden jou vanuit je eigen behoefte. De nadruk ligt niet op het groepsleven.
Uitgangspunt in onze begeleiding is het bieden van een stabiele veilige woonomgeving. We gaan uit van jouw hulpvraag en zo kun jij je verder ontwikkelen. Dit zowel op sociaal emotioneel vlak als op praktisch vlak.
We doen alles wat we kunnen om naar jou te luisteren en je te begrijpen. We helpen jou om jezelf te kunnen zijn en om de wereld te ontdekken. Jij telt mee!

Interesse in deze woning?

Vrijstaande, beperkt rolstoeltoegankelijke woning
Nachtzorg op loopafstand en inluistersysteem
Veiligheid en stabiliteit
We willen je begrijpen en luisteren naar je
In een groene omgeving met allerlei voorzieningen
Focus op jou en niet op het groepsleven

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.