Koningsveld 40

Terheijden

Algemene informatie

Koningsveld 40 in Terheijden is een geschakelde gelijkvloerse woning met een afgeschermde, speciaal voor de bewoners aangelegde belevingstuin. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Keuken en snoezelruimte worden gedeeld met Koningsveld 38. Iedere cliënt beschikt over een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Zowel in de badkamer als in de slaapkamers is een tilliftsysteem. Er is nachtaanwezigheid door middel van een akoestisch afluistersysteem en een wakkere nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zeven cliënten. Deze volwassenen van uiteenlopende leeftijden hebben een ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan intensieve ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging, op sociaal gebied en bij het maken van keuzes. Daarnaast hebben zij geheel of gedeeltelijk ondersteuning nodig bij de mobiliteit. Activiteiten vinden plaats in een gezellige sfeer.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je ernstige meervoudige beperkingen? Dan heb je altijd anderen nodig: om ergens te komen, om jezelf te verzorgen, om iets te beleven, om iets te doen. Zo begeleiden we jou
We willen (letterlijk) dicht bij je staan en je persoonlijke zorg geven. Warm, comfortabel & ontspannen. Ons tempo passen we aan op jou. Zodat je ons begrijpt en het prettig voelt. Niets moet.

Interesse in deze woning?

Gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke woning en belevingstuin
Plafondtillift van slaapkamers naar badkamer
Warme zorg met alle aandacht voor jou
Alles in je eigen tempo doen
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod om de hoek
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.