Koningsveld 32

Terheijden

Algemene informatie

Koningsveld 32 in Terheijden is een geschakelde gelijkvloerse woning met een afgeschermde, speciaal voor de bewoners aangelegde belevingstuin. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Keuken en snoezelruimte worden gedeeld met Koningsveld 30. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Zowel in de badkamer als in de slaapkamers is een plafondtilliftsysteem. Er is nachtaanwezigheid door middel van een akoestisch afluistersysteem en een wakkere nachtdienst die op wisselde tijden de woning.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zes cliënten. Deze volwassenen hebben een ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan een overzichtelijke omgeving en voorspelbaarheid. Daarnaast hebben zij ondersteuning nodig bij hun persoonlijke verzorging. Cliënten bezoeken overdag een nabijgelegen activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking? Dan is het moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. Wil je anderen duidelijk maken wat je voelt en wat je wilt? Dat is nóg moeilijker. Daardoor kun je je onveilig voelen. Of machteloos.
Zo begeleiden we jou. We doen alles wat we kunnen om naar jou te luisteren en je te begrijpen. We willen weten wat je ons duidelijk wilt maken. We zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Door jou te begrijpen, kunnen we jou een stem geven. We helpen jou om jezelf te kunnen zijn en om de wereld te ontdekken. Jij telt mee!

Interesse in deze woning?

Gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke woning met belevingstuin
Plafondtillift van slaapkamers naar badkamer
Je veilig en geborgen voelen
We begrijpen jou en geven je een stem
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.