Koningsveld 26

Terheijden

Algemene informatie

Koningsveld 26 in Terheijden is een geschakelde gelijkvloerse woning met een afgeschermde, speciaal voor de bewoners aangelegde tuin. De woning heeft een overkapping zodat de bewoners ook met minder goed weer lekker buiten kunnen zijn. Woonkamer en badkamer worden gedeeld met medebewoners. De keuken wordt gedeeld met Koningsveld 28. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Zowel in de badkamer als in de slaapkamers is een tilliftsysteem. Er is nachtaanwezigheid door middel van een akoestisch afluistersysteem en een wakkere nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Dit centrum heeft een eigen zwembad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zeven cliënten. Deze jongvolwassenen en volwassenen hebben een ernstige meervoudige beperking en behoefte aan intensieve verzorging en verpleegkundige zorg. Daarnaast heeft een aantal cliënten behoefte aan uitdaging, structuur en duidelijkheid. Anderen willen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Ook hebben zij gedeeltelijk of geheel ondersteuning nodig bij de mobiliteit. Cliënten gaan overdag naar nabijgelegen activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je ernstige meervoudige beperkingen? Dan heb je altijd anderen nodig: om ergens te komen, om jezelf te verzorgen, om iets te beleven, om iets te doen.
Zo begeleiden we jou. We willen (letterlijk) dicht bij je staan en je persoonlijke zorg geven. Warm, comfortabel & ontspannen. Ons tempo passen we aan op jou. Zodat je ons begrijpt en het prettig voelt. Niets moet.

Interesse in deze woning?

Gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
Plafondtillift van slaapkamers naar badkamer
Warme zorg met alle aandacht voor jou
Alles in je eigen tempo doen
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.