Koningsveld 22-24

Terheijden

Algemene informatie

Koningsveld 22-24 in Terheijden bestaat uit twee keer zes appartementen op de derde etage van een appartementencomplex. Beide woonunits delen een grote woonkeuken, maar hebben elk een eigen woonkamer voor gemeenschappelijk gebruik door zes cliënten. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer. Keukenblok, badkamer en balkon worden gedeeld met één medebewoner. Het gebouw heeft een lift en is rolstoeltoegankelijk. Op de verdieping is alles gelijkvloers. Er is een centrale nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

Het appartementencomplex ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden.
Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De etage biedt plaats aan twee keer zes cliënten. Deze (jong)volwassenen hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij het dagelijks functioneren. Daarnaast hebben ze behoefte aan duidelijkheid en een huiselijke, gezellige sfeer. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of gaan naar hun werk. In hun vrije tijd maken cliënten zelfstandig gebruik van de voorzieningen in Terheijden of Breda.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een eigen appartement hebben, en zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Of er gebeurt te veel tegelijk. Je weet niet goed wat je dan moet doen. Dat maakt je erg onzeker of angstig. Je vindt het fijn als er dan iemand in de buurt is, die je helpt te begrijpen wat er gebeurt. Iemand die je weer op weg helpt. Zo begeleiden we jou. Wij helpen jou door samen te praten over wat je moeilijk vindt. We zoeken met jou naar goede oplossingen, stap voor stap. Jouw leven, jouw beslissingen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Interesse in deze woning?

Ruime, eigen zit-/slaapkamer met balkon
Huiselijke, gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer en grote keuken
Jouw leven, jij beslist
Ondersteuning als je ons nodig hebt
Activiteitencentra met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, horeca en een openluchtzwembad in het dorp

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.