Koningsveld 18-20

Terheijden

Algemene informatie

Koningsveld 18-20 in Terheijden bestaat uit twee keer zes appartementen op de derde etage van een appartementencomplex. Beide woonunits delen een grote woonkeuken, maar hebben elk een eigen woonkamer voor gemeenschappelijk gebruik door zes cliënten. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer met balkon. Keukenblok, badkamer en balkon worden gedeeld met één medebewoner. Het gebouw heeft een lift en is rolstoeltoegankelijk. Op de verdieping is alles gelijkvloers. Er is een centrale nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

Het appartementencomplex ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden.
Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De etage biedt plaats aan twee keer zes cliënten. Deze volwassenen en ouderen hebben een matige verstandelijke beperking en ondersteuning nodig bij het dagelijks functioneren. Daarnaast hebben ze behoefte aan duidelijkheid en een huiselijke, gezellige sfeer. Cliënten bezoeken overdag een nabijgelegen activiteitencentrum of gaan naar hun werk. In hun vrije tijd maken cliënten zelfstandig gebruik van de voorzieningen in Terheijden of Breda.

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Interesse in deze woning?

Ruime, eigen zit-/slaapkamer met balkon
Huiselijke, gezamenlijke ruimtes zoals woonkamer en grote keuken
Begrip voor veranderingen in je leven
Leven in een tempo dat bij je past
Dagelijks vers bereide maaltijden
Activiteitencentra en (Para)medisch behandelcentrum met binnenbad om de hoek

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.