Hof van Hersbeek 28a

Breda

Algemene informatie

Hof van Hersbeek in Breda is een appartementengebouw dat bestaat uit drie woonlagen met 25 appartementen. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, open keuken, badkamer en slaapkamer. Je kunt je appartement naar je eigen smaak inrichten.
Er is een gezamenlijke huis- en eetkamer. Als je wilt kun je hier samen met je huisgenoten zijn. Er is een chillruimte waar je samen een spelletje kunt doen of aan je conditie werken op een fitnessapparaat. Er is een lift.

In welke omgeving ligt de woning?

Hof van Hersbeek ligt midden in het centrum van Breda. Er zijn winkels, restaurants en cafés vlak in de buurt. Het theater en de bioscoop zijn op loopafstand en er zijn veel mogelijkheden om te sporten. Het centraal station en de bushaltes zijn vlakbij

Wie wonen er?

Je woont samen met 25 mannen en vrouwen. Je gaat overdag naar school, je werk of naar een activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartement, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen.
Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt.
Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou!

Interesse in deze woning?

Eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer
Chillruimte met fitnessapparatuur
Fouten maken mag
Begeleiding naar zelfstandigheid
Openbaar vervoer om de hoek
Midden in het centrum van Breda

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.