Havermansstraat 4

Breda

Algemene informatie

Zoek jij een appartement of studio in een volksbuurt, op loopafstand van het centrum van Breda? Ben je redelijk zelfstandig, maar heb je begeleiding en ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld om te plannen, om je administratie te doen of omdat je zelfstandiger wilt worden?
Dan past wonen in de Havermansstraat misschien heel goed bij jou!

In welke omgeving ligt de woning?

Het gebouw ligt in een klein straatje, naast een basisschool. Aan de achterkant staat een grote kerk en aan de zijkanten staan ook scholen. Het gebouw staat in een volksbuurt in Breda, aan de singel, en op loopafstand van het centrum. Winkels en openbaar vervoer zijn om de hoek.

Wie wonen er?

In deze woning kunnen 18 mensen met een licht verstandelijke beperking wonen. Ze hebben een lichte vorm van PDD-NOS, ADD, ADHD of problemen met hechting. Ze wonen zelfstandig of willen leren om zelfstandig te wonen. Daarom hebben zij hulp nodig bij bijvoorbeeld de administratie, het leggen van contacten of leren organiseren.


Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij je verder ontwikkelen, maar heb je daarbij ondersteuning nodig van deskundig personeel? Vind je het leuk om samen in een groep dingen te doen, maar wil je ook je eigen ruimte en eigen leven? En kun je bijvoorbeeld (deels) het huishouden zelf doen of koken? Dan is de Havermansstraat misschien een geschikte woning voor jou.

Hoe begeleiden we jou?

Voor iedere bewoner maken we een individueel begeleidingsprogramma. We vragen jou wat je wilt leren om een zo zelfstandig mogelijk eigen leven te leiden. Onze medewerkers hebben veel geduld met jou en kijken naar oplossingen.

Nog even geduld...

Deze locatie is begin 2019 klaar. Daarna plaatsen we hier meer informatie en foto's.
Ben je enthousiast of wil je weten of deze woning bij jou past? Dan kun je bellen met onze Cliëntservice.

Interesse in deze woning?

Je hebt een eigen kamer
Op loofafstand van centrum Breda
In een woonwijk
Individuele begeleiding
24 uur per dag medewerker aanwezig
Veel vrijheid

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.