Graaf Florisstraat 5a

Klundert

Algemene informatie

Graaf Florisstraat 5a in Klundert is een geschakelde woning met Gezellenpad 5. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk en gebruik van een tillift is mogelijk. Er is een wakkere nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze volwassenen en ouderen hebben een ernstige verstandelijke beperking. Ze hebben veel behoefte aan rust, structuur en duidelijkheid. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een ernstige of zeer ernstige verstandelijke beperking? Dan is het moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. Wil je anderen duidelijk maken wat je voelt en wat je wilt? Dat is nóg moeilijker. Daardoor kun je je onveilig voelen. Of machteloos. Zo begeleiden we
jou. We doen alles wat we kunnen om naar jou te luisteren en je te begrijpen. We willen weten wat je ons duidelijk wilt maken. We zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Door jou te begrijpen, kunnen we jou een stem geven. We helpen jou om jezelf te kunnen zijn en om de wereld te ontdekken. Jij telt mee!

Interesse in deze woning?

Belevingsgerichte, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Je veilig en geborgen voelen
We begrijpen jou en geven je een stem
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.