Graaf Florisstraat 5a

Klundert

Algemene informatie

Graaf Florisstraat 5a is een rolstoeltoegankelijke geschakelde woning met Gezellenpad 5.
Aan de zijkant van de woning ligt een tuin. Deze is omringd door een heg en hekken, zodat de bewoners vrij rond kunnen lopen.
De badkamer en keuken wordt gedeeld met medebewoners en iedere bewoner heeft zijn/haar eigen slaapkamer.
Voor de nacht is er een wakkere nachtdienst aanwezig en is de woning voorzien van afluisterapparatuur.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp van Klundert, waarbij winkels, een hertenparkje, een zwembad en diverse speeltoestellen zich bevinden in de directe omgeving. De activiteitencentra 's liggen op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats voor vijf bewoners, zowel mannen als vrouwen.
Deze (jong)volwassenen hebben een matige tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking met een diverse leeftijdscategorie dat ligt tussen de 27 en de 68 jaar.
Daarnaast hebben ze weinig tot volledige hulp nodig bij hun persoonlijke verzorging en behoefte aan duidelijkheid en structuur.
De groep is zeer divers, maar de bewoners zijn erg op zichzelf gericht. Er zijn verschillende beperking binnen de groep m.b.t. psychische problematiek, prikkelverwerkingsstoornissen, diabetes, gedragsproblematiek, dementie en autisme.
De bewoners gaan overdag naar het activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking? Dan is het moeilijk om te begrijpen wat er in en om je heen gebeurt. Wil je anderen duidelijk maken wat je voelt en wat je wilt? Dat is nóg moeilijker..
We doen alles wat we kunnen om naar jou te luisteren en je te begrijpen. We willen weten wat je ons duidelijk wilt maken. We zorgen ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Door jou te begrijpen, kunnen we jou een stem geven. We kijken in welke mate jij begeleiding nodig hebt en waarbij je onze hulp nodig hebt. We bieden je structuur, nabijheid, verzorging, activiteiten en rust of juist plezier. JIJ staat in het middelpunt en we willen jou helpen jezelf te kunnen zijn.

Interesse in deze woning?

Belevingsgerichte, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Je veilig en geborgen voelen
We begrijpen jou en geven je een stem
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.