Graaf Florisstraat 3a

Klundert

Algemene informatie

Graaf Florisstraat 3a in Klundert is een geschakelde woning met Gezellenpad 4. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. De inrichting van de woning en de tuin is belevingsgericht. Er is een wakkere nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze volwassenen hebben een (zeer) ernstige meervoudige beperking en behoefte aan structuur. Sommige cliënten zijn deels of geheel rolstoelafhankelijk. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je ernstige meervoudige beperkingen? Dan heb je altijd anderen nodig: om ergens te komen, om jezelf te verzorgen, om iets te beleven, om iets te doen. Zo begeleiden we jou
We willen (letterlijk) dicht bij je staan en je persoonlijke zorg geven. Warm, comfortabel & ontspannen. Ons tempo passen we aan op jou. Zodat je ons begrijpt en het prettig voelt. Niets moet.

Interesse in deze woning?

Belevingsgerichte, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(Para)medische behandeling aan huis
Warme zorg met alle aandacht voor jou
Alles in je eigen tempo doen
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.