Gezellenpad 4

Klundert

Algemene informatie

Gezellenpad 4 in Klundert is een geschakelde woning met Graaf Florisstraat 3a. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. De inrichting van de woning en tuin is belevingsgericht. Er is een wakkere nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze kinderen en (jong)volwassenen hebben een (zeer) ernstige meervoudige beperking en zijn geheel of deels rolstoelafhankelijk.

Hoe begeleiden we jou?

Heb je ernstige meervoudige beperkingen? Dan heb je altijd anderen nodig: om ergens te komen, om jezelf te verzorgen, om iets te beleven, om iets te doen. Zo begeleiden we jou. We willen (letterlijk) dicht bij je staan en je persoonlijke zorg geven. Warm, comfortabel & ontspannen. Ons tempo passen we aan op jou. Zodat je ons begrijpt en het prettig voelt. Niets moet

Interesse in deze woning?

Belevingsgerichte, rolstoeltoegankelijke woning en tuin
(para)medische behandeling aan huis
Warme zorg met alle aandacht voor jou
Alles in je eigen tempo doen
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.