Gezellenpad 1

Klundert

Algemene informatie

Gezellenpad 1 in Klundert is een geschakelde woning met Beatrijsweg 4. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten. Deze volwassenen hebben een matige verstandelijke beperking en behoefte aan ondersteuning bij hun zelfredzaamheid. De communicatie is verbaal en wordt soms ondersteund met pictogrammen. Cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum of hebben dagbesteding in een regulier bedrijf met ondersteuning van een jobcoach.

Hoe begeleiden we jou?

Gewoon je zelf zijn, gewoon je eigen gang gaan, trots op je zelf. Je weet wel dat je niet zo goed kunt leren. En dat je bij moeilijke dingen wel eens hulp nodig hebt. Weet je wie wij zien? Iemand die weet wat hij mooi vindt, en zijn eigen keuzes maakt. Iemand die ons helpt met het koken en van alles regelen. Iemand die naar zijn werk gaat en enorm zijn best doet, die geniet van gezellig samen zijn met de anderen in huis, die graag naar voetbal kijkt, of een wandeling maakt. Kortom: iemand die zich zelf is en gewoon zijn eigen leven leidt. Met zo af en toe een beetje hulp van ons. Je mag trots zijn op je zelf.

Interesse in deze woning?

Je hebt een eigen unieke kamer
Veel gezamenlijke uitstapjes
Dagelijkse ondersteuning waar jij dat wilt
Lekker je eigen ding doen of gezellig samen zijn
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.