Ganzenpad 4

Terheijden

Algemene informatie

Ganzenpad 4 is vernieuwd! Sinds januari 2019 bieden we hier Extra Intensieve Begeleiding. Dat betekent dat we de hele dag in je buurt zijn om je te begeleiden. Dat is bijvoorbeeld fijn als je een roerige tijd achter de rug hebt. Op Ganzenpad 4 helpen wij je om weer vertrouwen in de ander te krijgen. Hier heb je een eigen slaap-/zitkamer met je eigen wc en badkamer. We bieden je een leuk dagprogramma met actieve en rustige activiteiten, zoals samen koken. En er is een ruime tuin.

Hieronder vind je meer informatie. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen als je eens wilt komen kijken!

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de wijk het Gruijtpark, aan de rand van Terheijden. In de buurt zijn verschillende activiteitencentra waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. De winkels, cafés en restaurants in het dorp zijn op loopafstand. In het dorp is ook een openluchtzwembad. De bushalte, waar je de bus naar Breda kunt nemen, is vlakbij.

Wie wonen er?

Op Ganzenpad 4 woon je samen met mannen en vrouwen tussen de 18 en 55 jaar. Overdag hebben we een leuk dagprogramma waarbij je allerlei activiteiten kunt doen, zoals zelf koken of boodschappen doen, werken bij Bax Hout of in de tuin werken. Je kookt hier samen met anderen en bent veel in de gezamenlijke ruimte. Het is er gezellig! Als je rust nodig hebt, dan heb je je eigen kamer.

Hoe begeleiden we jou?

Als je niet lekker in je vel zit, heeft dat invloed op hoe je je voelt. Na een druk moment of inspanning heb je misschien wel even rust nodig. En soms voelt alles misschien als teveel. Op Ganzenpad 4 begeleiden we jou. We helpen je bij het vinden van balans. We helpen je om de grote wereld beter te begrijpen en je eigen grenzen te begrijpen. Zodat je weet wat je kunt en wat je wilt. Zodat je weet wat je kunt doen als iets moeilijk is. Zodat je vol vertrouwen een volgende stap zet.

Interesse in deze woning?

Extra Intensieve Begeleiding voor jou
Een eigen zit-/slaapkamer met eigen sanitair
Hulp bij het leren begrijpen van jezelf en de wereld
We helpen je te werken aan je zelfvertrouwen
Een dagprogramma met mix tussen actief en rust
Een ruime tuin met veel mogelijkheden voor beweging

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.