Ganzenpad 4

Terheijden

Algemene informatie

Ganzenpad 4 in Terheijden is een twee-onder-één-kapwoning met een grote tuin. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer met medebewoners. Er is een chillruimte waar je lekker kunt gamen of iets anders kunt doen wat je leuk vindt. Op de eerste verdieping is een zit-/slaapkamer waar je kunt oefenen als je zelfstandig wilt gaan wonen. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in de wijk het Gruijtpark, aan de rand van Terheijden. In de buurt zijn verschillende activiteitencentra waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. De winkels, cafés en restaurants in het dorp zijn op loopafstand. In het dorp is ook een openluchtzwembad. De bushalte, waar je de bus naar Breda kunt nemen, is vlakbij.

Wie wonen er?

Jij woont hier samen met zeven andere jongeren met een licht tot matige verstandelijke beperking. Je woont met mannen onder elkaar. Je gaat overdag naar school, je werk of naar een activiteitencentrum. De jobcoach kan jou helpen met het vinden van werk dat jij leuk vindt en dat bij jou past.

Hoe begeleiden we jou?

Als je als kind of jongere bij SOVAK komt wonen heb je vaak veel vragen. Wat kun je? Hoe zit je in elkaar? Waar word je blij van en wat maakt je boos, bang of verdrietig? Houd je van buiten spelen of van bewegen? Wat eet je het liefst? Met wie wil je vrienden zijn? Je kunt ook vragen hebben over later, bijvoorbeeld over wat je wilt worden. Maar ook: wat doen mijn ouders en wat doet SOVAK? Zie ik mijn ouders nog? Mijn ouders blijven toch mijn ouders? Zo begeleiden we jou. Wij gaan samen met jou proberen al die vragen te beantwoorden. We helpen je om de grote wereld beter te begrijpen. We helpen je om je zelf te begrijpen. Zodat je weet wat je kunt en wat je wilt. Zodat je weet wat je kunt doen als iets moeilijk is. Zodat je vol vertrouwen een volgende stap zet.

Interesse in deze woning?

Chillruimte
Zit-/slaapkamer waar je kunt oefenen als je zelfstandig wilt wonen.
Hulp bij het leren begrijpen van jezelf en de wereld
Vol vertrouwen volwassen worden
Vlakbij Breda
Mannen onder elkaar

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.