Ganzenpad 32-42

Terheijden

Algemene informatie

Ganzenpad 32-42 in Terheijden omvat de bovenste etage van een appartementencomplex met drie verdiepingen. Woonkamer, eetkamer en keuken worden gedeeld met alle medebewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer, waarvan sommige met een ruim balkon. Badkamer en toilet worden gedeeld met twee of drie medebewoners. In het gebouw is een lift en de woning is rolstoeltoegankelijk. Ook zijn er binnenshuis mogelijkheden voor recreatie. Er is een centrale nachtdienst.

In welke omgeving ligt de woning?

Het appartementengebouw ligt in de verkeersluwe wijk het Gruytpark, aan de rand van Terheijden. Verschillende activiteitencentra bevinden zich in de directe omgeving. Ook het gespecialiseerde (para)medische behandelcentrum van SOVAK is op loopafstand. Het centrum heeft een binnenbad. In de omgeving is een (kinder)boerderij en openbaar vervoer. Winkels, horeca en een openluchtzwembad zijn beschikbaar in het dorp.

Wie wonen er?

De etage biedt plaats aan dertien cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze senioren hebben een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan een rustige, veilige sfeer en ondersteuning bij hun persoonlijke verzorging. Cliënten doen overdag diverse dagactiviteiten, variërend van huishoudelijke klusjes, een bezoek aan de ouderensoos tot het werken binnen een dagactiviteitencentrum. De activiteiten zijn aangepast aan de individuele wensen van de cliënten.

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Interesse in deze woning?

Ruime, rolstoeltoegankelijke appartementen
Activiteiten op de woning of in het centrum om de hoek
Begrip voor veranderingen in je leven
Leven in een tempo dat bij je past
Gespecialiseerde begeleiding m.b.t. dementie en palliatieve zorg
(Para)medisch behandelcentrum met binnenbad op loopafstand

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.