Beatrijsweg 6

Klundert

Algemene informatie

Beatrijsweg 6 in Klundert is een geschakelde woning met een tuin. Je hebt een eigen slaapkamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer met je huisgenoten. ’s Nachts is een begeleider aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. In de buurt is een activiteitencentrum waar jij kunt doen wat jij leuk vindt. Het centrum met winkels is vlakbij. Er zijn veel leuke ontspanningsmogelijkheden in de buurt zoals een manege, het bos, een hertenpark en een subtropisch zwemparadijs.
Er is een bushalte, waar je de bus kunt nemen naar Roosendaal en Breda.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan zes vrouwelijke cliënten. Deze volwassenen hebben een lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek en een hoge mate van zelfstandigheid. Er is een vast dagprogramma.

Hoe begeleiden we jou?

Je wilt graag zelfstandig zijn, een leuke baan hebben, een eigen appartementje, een vriend of vriendin, uitgaan, zelf beslissen over je eigen leven. Maar soms zit het wel eens tegen. Dan kun je wel eens boos worden en mopperen op alles en iedereen. Soms het meeste op degenen die belangrijk voor je zijn. Je begeleider heeft gesprekken met je over wat ‘kan’ en wat je ‘wilt’, geeft je tips en leert je vaardigheden. En helpt je bij het plannen van dagelijkse activiteiten, zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven en meedoen in de samenleving. We helpen je door stap voor stap te denken en te doen. We leren je om vol te houden, om met frisse moed opnieuw te beginnen als iets niet lukt. Je kunt meer dan je denkt. Wij geloven in jou.

Interesse in deze woning?

Eigen, unieke slaapkamer
Chillruimte
Fitness apparatuur
Fouten maken mag
Begeleiding naar zelfstandigheid
Vlakbij Breda en Roosendaal
Vrouwen onder elkaar

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.