Beatrijsweg 4

Klundert

Algemene informatie

Beatrijsweg 4 in Klundert is een geschakelde woning met Gezellenpad 1. Aan de achterzijde ligt een tuin. Woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

In welke omgeving ligt de woning?

De woning ligt in het dorp. Winkels, hertenparkje, bosrand, manege, subtropisch zwemparadijs en diverse speeltoestellen bevinden zich in de directe omgeving. Het activiteitencentrum is op loopafstand.

Wie wonen er?

De groepswoning biedt plaats aan vijf cliënten, zowel mannen als vrouwen. Deze volwassenen en ouderen hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze hebben behoefte aan gestructureerde begeleiding met het accent op sociale vaardigheden. Cliënten kunnen overdag gebruik maken van de nabijgelegen activiteitencentra.

Hoe begeleiden we jou?

Ouder worden betekent dat er van alles verandert of kan gaan veranderen. Je kunt niet meer alles wat je vroeger kon, of minder snel. Zo begeleiden we jou. We hebben aandacht voor deze veranderingen in je leven en voor de gevolgen hiervan. We volgen jouw tempo en mogelijkheden. Als het nodig is passen we de zorg elke dag aan. We snappen dat je verdrietig kunt zijn om wat er niet meer is. Of dat je bang kunt zijn voor wat er nog komen gaat. Wij zijn er voor je.

Interesse in deze woning?

Je hebt een eigen unieke kamer
Veel activiteiten op de woning
Begrip voor veranderingen in je leven
Leven in een tempo dat bij je past
Activiteitencentrum met gevarieerd aanbod op loopafstand
Winkels, hertenparkje en bos in de omgeving

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.