De Flexpool

De flexpool is het interne uitzendbureau van SOVAK. Werken in de flexpool van SOVAK betekent breed inzetbaar, flexibel en zelfstandig kunnen werken. Iets voor jou?

Het interne uitzendbureau

De flexpool is het interne uitzendbureau van SOVAK. Werken in de flexpool van SOVAK betekent breed inzetbaar, flexibel en zelfstandig kunnen werken. Breed inzetbaar omdat je bij voorkeur invalwerk wilt doen op meer dan één werkplek. Flexibel omdat je je richt naar de werktijden die op verschillende locaties gevraagd worden. Zelfstandig omdat je ingezet wordt op de plaats waar normaal een vaste kracht zou werken, waardoor verwacht wordt dat je kunt en durft te handelen. Als flexmedewerker lever jij zo een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van de zorgen ondersteuning van onze cliënten. Herken jij jezelf in deze manier van werken? Ben jij nieuwsgierig, cliënt- en teamgericht, flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is de flexpool van SOVAK echt iets voor jou!

Werken als het jou uitkomt

SOVAK biedt mogelijkheden voor flexibele banen, ook naast je vaste uren. We kunnen je een 0-urencontract aanbieden, waarbij jij aangeeft op welke dagen je beschikbaar bent om te werken. Zo bepaal je zelf wekelijks hoeveel uren je wilt werken. Ben je flexibel inzetbaar, maar liever wel zeker van een vast aantal uren per week? Ook dat is mogelijk. Verder biedt de flexpool jou de kans om te werken op verschillende locaties. Zo kun je ‘locatieshoppen’ en de sfeer proeven in de verschillende woningen. En komt dan de ideale baan voorbij dan sta jij vooraan in de rij.

Een medewerker van de flexpool vertelt

“Doordat ik steeds ergens anders werk, kom ik verschillende collega’s, cliënten en situaties tegen. Ik houd van de dynamiek, die me steeds opnieuw vraagt een open houding aan te nemen, goed te observeren en al mijn voelsprieten uit te zetten. Ik leer elke keer weer wat nieuws.”

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de geldende CAO gehandicaptenzorg, aangevuld met aantrekkelijke regelingen voor collectieve verzekeringen, een bonus als je niet verzuimt en een uitgebreid scholingsaanbod. Daarnaast ontvang je als flexkracht voor je flexibele inzet op meerdere werkplekken een gunstige reiskostenvergoeding.

Lijkt het je een leuke uitdaging om deel uit te maken van de flexpool? Of wil je meer informatie?