Werkzoekenden

Bij SOVAK willen we het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Elke dag. We kennen onze cliënten, werken samen en blijven onszelf ontwikkelen.

Nieuwsgierig en ondersteunend

Werken bij SOVAK betekent waardevol werk doen. We zijn betrokken bij onze cliënten en nieuwsgierig naar hun wensen en achtergrond. We bieden maatwerk, want niemand is hetzelfde. SOVAK wil cliënten ondersteunen en begeleiden, zodat zij zoveel mogelijk hun eigen leven in kunnen richten en keuzes kunnen maken. Daarbij werken we samen met vrijwilligers, het netwerk van de cliënt en samenwerkingspartners. Bekijk onze flyers.

Teamkracht

SOVAK wil haar medewerkers meer ruimte geven, zodat zij nog beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van cliënten. We werken met zelforganiserende teams. Zo kunnen medewerkers meer initiatief en verantwoordelijkheid nemen, beter samenwerken en elkaars kennis en kwaliteiten benutten. SOVAK investeert in haar medewerkers: we bieden volop mogelijkheden voor scholing op maat. Zo blijven we onszelf ontwikkelen als medewerkers, als teams maar ook als mens.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct   Ik heb een vraag

SOVAK, dat zijn wij

SOVAK heeft veel verschillende functies. We hebben begeleiders in de woonomgeving en activiteitenbegeleiders op de activiteitencentra en buitenschoolse opvang. Ook is er een team van zorgspecialisten, waaronder gedragskundigen, fysio- en ergotherapeuten. Naast deze direct cliëntgebonden functies werken bij SOVAK ook mensen in ondersteunende en adviserende functies. Je kunt bij SOVAK ook aan de slag als flexmedewerker of BBL-traject of een beroepsopleidende leerweg (BOL). Hebben we geen betaalde baan maar wil je wel iets betekenen? Dan ben je altijd welkom als vrijwilliger. Wat past bij jou? Bekijk onze vacatures onderaan deze pagina.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de geldende CAO gehandicaptenzorg aangevuld met aantrekkelijke regelingen als een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, een bonus als je niet verzuimt en een uitgebreid scholingsaanbod.  

Waarom werken bij SOVAK?

Werk dat ertoe doet
Veel verschillende functies en mogelijkheden
Een flexpool voor afwisseling en extra uren
Leren en werken combineren via BBL of BOL
Samenwerken in zelforganiserende teams
Ruimte voor initiatief en ontwikkeling

Wil jij werk dat ertoe doet?

Wil jij echt iets betekenen voor een ander en spreekt onze organisatie je aan? Of heb je een vraag over werken bij SOVAK?