Verwijzers

Ben je op zoek naar ondersteuning voor een cliënt die een verstandelijke beperking heeft? Dan ben je bij SOVAK aan het juiste adres. Verwijzers kunnen cliënten aanmelden door het invullen van een formulier.

SOVAK biedt wonen, werk en activiteiten, behandeling en andere zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

Wil je als verwijzer een cliënt aanmelden? Dan kun je daarvoor dit aanmeldformulier en de medische vragenlijst gebruiken. Wij vragen om enkele bewijsstukken mee te sturen, waaronder de indicatie of beschikking. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met gegevens.


Wil je een cliënt aanmelden?

Aanmelden kan op twee manieren:

Digitaal

Download het formulier, sla het op onder een duidelijke naam, vul het in. Wilt u uw aanmelding via de mail versturen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 35 20 123.
Vanwege de nieuwe wet op de privacy (AVG) die op 25-05-2018 in is gegaan, loopt aanmelden via de mail anders dan voorheen.

Per post

Download het formulier, vul het in en stuur het, samen met de gevraagde bewijsstukken, naar het onderstaande adres:
SOVAK
T.a.v. Cliëntservice
Antwoordnummer 11004
4840 VC TERHEIJDEN

Binnen een week na ontvangst van de aanmelding neemt een van onze cliëntconsulenten contact op met de cliënt en/of diens vertegenwoordiger om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.