#Samen1SOVAK

Samen staan we sterk!

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Gelukkig ontstaan er allerlei mooie initiatieven, binnen en buiten SOVAK, om onze cliënten en medewerkers te steunen. Er is dus ook leuk nieuws te melden! Je gaat hier van alles tegenkomen. Van gedichten tot persoonlijke boodschappen en van leuke foto's tot handige beweegtips. Samen zijn we één SOVAK. 

Dat verdient een bloemetje!

Vrijdag 20 maart zijn we met mooie Dahlia’s langs de woningen geweest om cliënten en medewerkers een hart onder riem te steken. Met dank aan Kwekerij J. de Groot!

 

 

Kleurrijke post!

De eerste tekeningen, knutselwerkjes en kaarten zijn bezorgd bij onze cliënten. Blijf vooral insturen, want leuke post is natuurlijk altijd welkom! Wij zorgen ervoor dat het goed terecht komt.

Beeldbellen via SOVAKtablet

Elke woning ontvangt vanaf deze week een tablet, zodat cliënten kunnen beeldbellen met hun naasten! Wat een mooi alternatief, nu bezoek niet mogelijk is. De eerste tablet is in ontvangst genomen door Peter en Wendy van Zeggelaan 112!

Klundert voor Klundert

Vanuit het initiatief 'Klundert voor Klundert' hebben al onze cliënten in Klundert een kaartje gehad!

Oproep voor beschermingsmiddelen

Net als veel andere zorgorganisaties heeft SOVAK te maken met een tekort aan beschermingsmiddelen. Hoe mooi is het dan dat Amy van Dongen (stagiaire microbiologie bij Coca Cola Dongen) spontaan voor de deur staat met dozen vol met tissues en mondmaskers!

Wil jij ons, net als Amy, helpen? Laat het weten via beschermingsmiddelen@sovak.nl

Bedankt!

  • 50 beschermingsbrillen

    gesponsord door NIBRO Installaties

  • Maskers, overalls en brillen

    gekregen van WTC Klein Verzet, een wielertourclub uit Oosterhout

Gedicht van Tami

Net zoals de meeste mensen zit Tami thuis. Het Coronavirus zette haar aan het denken. Ze heeft er een prachtig gedicht over geschreven.
Lees het hier.

Groeten uit Terheijden!

Nab zwaait voor zijn raam vanuit zijn appartement. "Ik doe iedereen de groeten en speciaal aan mijn vriend André in Klundert."

Nuttig werk!

Tijdens het verplicht thuis zijn, knappen Hans en activiteitenbegeleidster José samen het dakterras op!

Melissa laat haar hondje uit

"Met dit weer is het heerlijk om buiten te zijn. Ik mis het kletsen met anderen wel, maar gelukkig kan ik beeldbellen met mijn telefoon."

Ik zit even in de zon te chillen. Al dat binnen zitten is eigenlijk niks voor mij. Mijn werk mis ik het meest.

Wil je ook iets insturen?

Een korte video, kaartje, foto, leuke tip of gewoon een positief bericht om onze medewerkers en cliënten een hart onder de riem te steken? Dat kan! Stuur het naar communicatie@sovak.nl of via WhatsApp: 06-14643360.

Liever per post?  
SOVAK, t.a.v. Communicatie
Zeggelaan 110 4844 SK Terheijden

Let op: Stuur het alleen in als je het goed vindt dat we het gebruiken op deze pagina en onze social media.