Open dag 2018

Kennis maken met en sfeer proeven bij SOVAK? Dat kan tijdens de open dag op zaterdag 17 maart in Terheijden.

Net zoals andere jaren doet SOVAK ook dit jaar weer mee met de landelijke Week van Zorg en Welzijn. We organiseren een gezellige open dag waarop iedereen welkom is. Kom je ook? We ontmoeten je graag op zaterdag 17 maart tussen 14.00 en 16.00 uur!

Kom gezellig binnen bij Café Doetertoe

Sfeer proeven en samen een drankje doen? Genieten van muziek en spelletjes spelen? Ontmoetingscafé Doetertoe opent haar deuren. Iedereen is welkom voor een gezellige middag. Ook voor de kleine gasten hebben we veel leuks bedacht! Kortom: kom zeker langs en laat je verrassen!

Ontmoet je toekomstige collega's

Ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken in de (gehandicapten)zorg en wat de mogelijkheden zijn, ook qua opleidingen? Tijdens de open dag kun je al je vragen stellen aan SOVAK medewerkers en leerlingen. Benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat op een woning? Dat laten we je graag zien tijdens een rondleiding. We zien er naar uit je te leren kennen.

Stel je vragen of kom informatie halen

Ben je benieuwd wat SOVAK jou of je naaste te bieden heeft? Heb je een vraag over wonen, zorg, werken en activiteiten of behandeling bij/door SOVAK? Ook dan ben je welkom. Onze cliëntadviseurs beantwoorden je vragen en kunnen je informatie geven over allerlei onderwerpen.

Praktische informatie

Wanneer:   zaterdag 17 maart 2018
Tijd:            tussen 14.00 en 16.00 uur
Waar:         Koningsveld 1 in Terheijden
Aanmelden is niet nodig.

We werken hard aan de voorbereidingen voor de open dag. Het programma kan nog veranderen; de meest actuele informatie zullen we op deze webpagina delen. Houd ook onze facebook pagina in de gaten voor meer leuke nieuwtjes.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.