Nieuw in Terheijden: Het Courcafé

Nieuw in Terheijden: Het Courcafé

Zin in een overheerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart of wil je samen met iemand komen genieten van een verse cappuccino op de vrijdagochtend? Je bent van harte welkom in het Cour Café!

Courcafé

Datum: Vrijdag 9 september (daarna elke week op vrijdag)

Tijd:10.00-12.00 uur

Locatie: De Cour (Marktstraat 6, Terheijden)

Over de samenwerking tussen De Cour en SOVAK:

Tim Ovington (beheerder De Cour): “Binnen de Cour staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ideeën. Zo proberen wij alle doelgroepen in ons prachtig dorpje de kans te geven om iets tofs te realiseren of te organiseren. Met SOVAK werken we eigenlijk al twee jaar samen, maar nu willen we die samenwerking naar de “next level” tillen. Cliënten van SOVAK helpen ons achter de bar, ze kunnen bij Sean 1 keer per week stoom afblazen tijdens een boksles en daar komt per 9 september het Cour Café bij.”

Maggie Verkerke (Medewerker Ontspanningsdienst SOVAK): “Het Cour café biedt een plek voor onze cliënten, waar ook zij voor anderen van betekenis kunnen zijn. Je verbonden voelen met een club of een dorp zoals Terheijden. Voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar wij vinden dat dat voor iedereen moet gelden. Door intensiever samen te gaan werken met De Cour zetten we samen een mooie stap in die richting!” 

Heb je nog vragen?

Of wil je meer weten over onze zorg?