Inloggen cliënt

Woon of werk je bij SOVAK en wil je jouw dossier zien?


Inloggen cliënt


Mijn SOVAK voor cliënten 

Als je bij SOVAK woont of werkt, heb je een eigen dossier. Daarin staan afspraken die we met jou gemaakt hebben. Samen met je begeleider kun je je dossier bekijken. Maar binnenkort kun je dat ook zelf, via deze pagina. Doe je mee vanuit de woning die het het eerst mag uitproberen? Lees dan verder.

Mijn Dossier zelf uitproberen

SOVAK vindt het belangrijk dat jij zelf in je dossier kunt kijken, via je computer. En dat jouw wettelijk vertegenwoordiger dat ook kan. Dit zijn we aan het regelen. We beginnen met uitproberen op de woningen Munnikenland 83-85 en Koningsveld 26-28. Woon je hier? Dan heb je een brief ontvangen. Daarin staat uitleg over hoe het werkt. En met welke gegevens je kunt inloggen.

Wil je uitleg bij het inloggen?

Op deze afbeelding kun je zien hoe het inloggen werkt. 

Lukt het inloggen niet? Of ben je je gegevens kwijt?

Dan kun je bellen naar nummer 088-3520123 of mailen naar ECD-Info@sovak.nl.
Let op: alleen als je woont op Munnikenland 83-85 of Koningsveld 26-28, kun je inloggen. Je hebt dan een brief ontvangen. Heb je deze brief niet ontvangen? Dan moet je nog even wachten. Later dit jaar kun jij ook inloggen.

Wie kan er in je dossier? Is het veilig?

Kun jij je dossier goed lezen en begrijpen? Dan kun je ook zelf inloggen. Dit is samen met de gedragskundige bepaald. Als dit moeilijk voor je is, dan mag jouw (wettelijk) vertegenwoordiger (ook) in je dossier kijken. Maar alleen als jij dat goed vindt.
Jouw dossier blijft even goed beveiligd als voorheen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iedereen jouw gegevens kan zien.
We hebben nog vier tips:

  • Hou je gebruikersnaam en wachtwoord geheim
  • Zorg ervoor dat je gebruikersnaam en wachtwoord nooit door iemand anders gebruikt wordt
  • Zorg voor goede beveiliging van je apparatuur
  • Meld incidenten direct aan SOVAK

Heb je een tip voor ons?

We willen Mijn Dossier graag verbeteren! Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Werkt het goed? Is het duidelijk? Mis je iets? Of heb je een tip? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar ECD-Info@sovak.nl.