Behandeling

Jij wilt fijn leven. Kun je daar hulp of tips bij gebruiken? Dan ondersteunen de specialisten van SOVAK je graag. Zodat jij het beste uit je dag kunt halen.

Voor wie is behandeling bij SOVAK?

Heb je regelmatig behandeling nodig? Of alleen een steuntje in de rug? In beide gevallen kan SOVAK jou helpen. Wij zijn er voor iedereen die een verstandelijke beperking heeft. Het maakt daarbij niet uit of je zelfstandig woont of met begeleiding.

Wat kan SOVAK jou bieden?

SOVAK heeft een team van therapeuten, gedragsdeskundigen en andere specialisten. Ze hebben één doel: jouw leven gemakkelijker of fijner maken. Samen met jou zoeken ze oplossingen voor problemen van alledag. Wil je weten wat ze doen en hoe? Lees dan verder.

SOVAK maakt ook gebruik van bijzondere therapieën, zoals EMDR en Shantala. Je leest er alles over op deze website.

Bekijk ons behandelaanbod Ik heb een zorgvraag

De beste behandeling voor jou

SOVAK vindt het belangrijk dat jij altijd kunt rekenen op de beste behandeling. Daarom hebben onze specialisten veel ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Ze volgen regelmatig opleidingen, zodat zij de beste zijn in hun vak.
Binnen SOVAK werken alle behandelaars samen. Jij staat daarbij centraal. We werken ook samen met specialisten buiten onze organisatie. En met het CCE, het Centrum Consultatie en Expertise.
En wist je dat SOVAK een nieuw behandelcentrum heeft? Daar vind je alles op één plek. Er is zelfs een zwembad. Mocht je daar toch niet naartoe kunnen komen, dan komen we gewoon naar jou toe. 

Heb je behandeling nodig? Zo gaat dat!

We vinden het belangrijk dat we jou leren kennen. En dat we weten wat je situatie en je wensen zijn. Want iedereen is anders. Misschien woon je al bij SOVAK en heb je tijdelijk behandeling nodig. Of misschien ga je binnenkort verhuizen naar een van onze woningen. Dan kan het nodig zijn om aanpassingen in je woning te doen voordat je verhuist.

Hierover praten we met jou. De afspraken die we maken zetten we in je plan. We bespreken wat je zelf doet en wat de behandelaars doen. Maar ook waar je familie bij helpt. Daarna gaan we samen aan de slag.

Waarom kiezen voor behandeling van SOVAK?

Behandeling op de woning of in ons behandelcentrum
Alle specialisten onder één dak
Een mooi behandelcentrum met zwembad
Jouw wensen staan centraal
Veel mogelijkheden
Bijzondere therapieën

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.