Equipe Mont Ventoux

Van 11 tot en met 15 juni 2019 gaan cliënten van SOVAK een unieke uitdaging aan om de Mont Ventoux per fiets te beklimmen.

Van 11 tot en met 15 juni 2019 gaan cliënten van SOVAK een unieke uitdaging aan om de Mont Ventoux per fiets te beklimmen. Er wordt vijf maanden keihard getraind om uiteindelijk de top te bereiken. De spinninglessen worden verzorgd door Fitness Pals in Zevenbergen en bij Medifit in Breda. Maar zodra het weer het toe laat wordt er buiten getraind. De cliënten worden begeleid door buddy's (medewerkers die cliënten individueel begeleiden) en vrijwilligers.

Video's

Bekijk de eerste trainingsvideo!

Nieuwsbrieven

Maart 2019

Februari 2019

Deelnemers en buddy's

Deze kanjers gaan samen de top van de Mont Ventoux bereiken!

Mohammed

"Ik kon mijn hoofd leegmaken tijdens de spinninglessen. En het is superleuk om plezier te maken tijdens de trainingen. Vaak vind ik het moeilijk om zin te maken om te gaan trainen. Door alle mensen om mij heen krijg ik toch weer zin om te gaan. Als ik dan 's avonds thuiskom ben ik toch heel blij dat ik gegaan ben."

Ger

"Ik vind het een uitdaging om als buddy met dit project mee te doen. Door het goede groepsproces hebben we nu al veel twijfels overwonnen. We gaan samen de top bereiken! Ik merk dat de jongens door het groepsproces tot bloei komen. Ze praten met elkaar en maken voortdurend stappen in het behalen van hun persoonlijke doelen. Het is goed om samen spinninglessen te krijgen bij Medifit in Breda en Pals Fitness in Zevenbergen."

Sil

"Ik vind het leuk om samen te fietsen. Verder vind ik de busritten met Mo supergezellig. We kletsen veel met elkaar. Ik heb er zin in om samen met de groep naar de top van de Mont Ventoux te fietsen. En natuurlijk lekker lol maken in de bus naar Frankrijk."

Petra

"De binnentrainingen waren leuk. Ik heb als buddy bij iedereen veel vooruitgang gezien, zowel fysiek als sociaal. De deelnemers krijgen steeds meer interesse in elkaar en er ontstaan leuke gesprekken. Het was gaaf om te zien hoe de spinning-instructeur van Pals Fitness in Zevenbergen vanaf de eerste les iedereen mega-enthousiast maakte. John zorgde voor een groepsgevoel waar wij allemaal heel fanatiek van werden."