Zin in wat lekkers? Kom langs bij de SOVAKfoodtruck!

Vanaf 16 augustus start de SOVAKfoodtruck! Elke donderdag en vrijdag vind je ons felgekleurde keukentje op wielen(*) in het haventje van Terheijden met lekkere hapjes, koffie, thee en frisdrank!

José Vermeulen, activiteitenbegeleider bij SOVAK: "Gemeente Drimmelen zocht via Facebook ondernemers voor de standplaats bij het haventje. Wij vonden dit meteen een goed idee voor SOVAK. Het biedt een leuke werkplek voor onze cliënten en we dragen op een actieve manier bij aan de Terheijdense samenleving!" 

Olga Roelen, teamcoach bij SOVAK: “Een aantal van onze cliënten gaan onder begeleiding de foodtruck bemensen. Maar op de achtergrond vinden veel meer cliënten hier een dagbesteding in. Met het aankleden van het terras en de foodtruck, het maken van decoratie voor op de tafels, het bakken van verse appeltaarten en het bereiden van broodjes en koffie en thee vanaf onze dagbestedingslocatie aan de Ruitervaartseweg.  Ook kunnen we de foodtruck op andere dagen inzetten bij evenementen van onszelf of van anderen om ons meer te laten zien en te verbinden met de samenleving.”  

Wethouder John van Oosterhout van de gemeente Drimmelen: “Ik ben erg blij met het initiatief van SOVAK dat straks ook op donderdag en vrijdag fietsers en wandelaars terecht kunnen voor een versnapering in de haven van Terheijden. Dit is goed voor de recreanten, maar ook voor de cliënten van SOVAK die zo iets wezenlijks kunnen betekenen voor de lokale gemeenschap van Terheijden.” 

Een feestje organiseren met de SOVAKfoodtruck erbij? Of wil jij aan de slag voor de SOVAKfoodtruck? Stuur dan een mail naar foodtruck@sovak.nl