Talentenjacht geopend

Wie nomineer jij voor de Arie Roobol Award?

Ken jij een medewerker van SOVAK die zich op een bijzondere manier inzet voor cliënten? Nomineer hem of haar dan voor de Arie Roobol Award 2017. 

Wie is Arie Roobol?

Arie Roobol is een voormalige voorzitter van de raad van toezicht van SOVAK. Een ondernemer die veel belang hecht aan vernieuwing en gelooft in het stimuleren van talent binnen je eigen organisatie. De award die zijn naam draagt is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een medewerker van SOVAK. 

Talent spotten

Ken jij iemand die het verschil maakt in het leven van een cliënt? Een (zorg)vernieuwer die altijd op zoek is naar hoe het beter kan? Een medewerker die iets moois tot stand heeft gebracht? Zo iemand die je graag in de eregalerij zou zien van toptalenten in de zorg.  

Ja, ik ken zo'n kanjer!

Stuur dan voor 15 oktober een mailtje aan het bestuurssecretariaat ten name van Lian Roovers: l.roovers@sovak.nl. Omschrijf in enkele regels waarom jij juist je deze medewerker voordraagt voor de Arie Roobol Award. Wie weet pikt de jury jouw nominatie er wel uit.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.