Samenwerking tussen SOVAK en R&O

Als het bij SOVAK gaat over techniek, dan gaat het over R&O Adviseurs.
Hans Biemans vertelt over de fijne samenwerking en wat R&O nu eigenlijk doet bij SOVAK.

R&O Adviseurs

 

Als het bij SOVAK gaat over techniek, dan gaat het over R&O Adviseurs.
Hans Biemans vertelt over de fijne samenwerking en wat R&O nu eigenlijk doet bij SOVAK.

De geschiedenis van de relatie tussen SOVAK en medewerkers van R&O Adviseurs en Installateurs gaat terug tot 1999. Toen werden de eerste contacten gelegd. En eigenlijk is er in al die jaren niet zoveel veranderd. Want in de basis willen we allebei hetzelfde: persoonlijke aandacht bieden aan mensen.

Licht geven aan de dag
Bij SOVAK houdt R&O Adviseurs en Installateurs zich onder andere bezig met de inspectie werkzaamheden, technische installaties, zorgtechnologie en de uitbreiding daarvan. Zo ook verlichting en verlichtingsplannen. John van Boesschoten, eigenaar van R&O, legt uit: “Licht is beleving. We kijken dus niet alleen naar technische eisen of de levensduur van lichtbronnen. We vinden het belangrijk dat cliënten zich thuis voelen en sfeer ervaren. En daar draagt goede verlichting een steentje aan bij. We kijken dus zeker niet alleen vanuit de techniek, maar juist vanuit de mensen om wie het gaat.”

Werken zonder hinder
Een ander voorbeeld is de TOM-i installatie (TV Op Maat Interactief) van Ziggo die R&O Adviseurs en Installateurs op dit moment bij bijna alle gebouwen van SOVAK installeert. “Technisch gezien is dat best een uitdaging. Maar het belangrijkste vinden we dat cliënten en medewerkers van SOVAK zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Zodat zij prettig kunnen blijven wonen en werken. Daar dragen we op door onze werkzaamheden en werkwijze een steentje aan bij.” Aldus Hans Biemans van R&O.

Meer gemeen dan je denkt
Ook al is R&O een technisch bedrijf en SOVAK een zorgverlener: de organisaties hebben meer gemeen dan je wellicht zou denken. “We zijn beide deskundig, bieden ondersteuning op maat en gaan uit van wensen en behoeften van cliënten. Een goede samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Het maakt dan niet uit of het om techniek of om zorg bieden gaat.” John en zijn team komen graag bij de locaties van SOVAK. “Het geeft een goed gevoel om iets te kunnen betekenen voor een ander. En is het mooi te zien dat SOVAK nieuwe zorgtechnologie durft in te zetten. Ook dat hebben we gemeen: we staan nooit stil.”

Trots
"We zijn trots dat we SOVAK als klant hebben en dat we al zoveel jaren op een fijne manier samenwerken". Aldus Pascal van Hecke (bedrijfsbureau R&O). "Altijd vanuit hetzelfde uitgangspunt met maatwerk en oprechte aandacht. Samen staan we voor cliënten klaar. Dat geeft kleur aan hun dag."

Meer over R&O Adviseurs en Installateurs: www.schakelonsin.nl