Opening zondagmiddagcafé 'Doetertoe' een succes!

"Ik vind het leuk om een praatje te maken met iemand die ik nog niet ken."

"Ik vind het leuk om een praatje te maken met iemand die ik nog niet ken."

Zondag 15 januari is het zondagmiddagcafé Gruijtplein in Terheijden, geopend. Annette Houtekamer, voorzitter van de cliëntenraad, knipte het lint door. Het was een drukte van jewelste in het nieuwe café. Veel cliënten, familie, vrijwilligers en belangstellenden genoten van drankjes, hapjes en muziek.
Cliënten kunnen hier met hun familie en vrienden een bakje koffie drinken met iets lekkers erbij. Je kunt samen spelletjes doen, naar muziek luisteren, knutselen en nieuwe vrienden maken.
Je vindt café Doetertoe in Multifunctioneel Centrum Gruijtplein aan het Koningsveld in Terheijden. Het café is iedere zondagmiddag geopend van 14.00 uur tot 16. 00 uur.

Jan van den Bosch (bestuurder): "Een erg geslaagde opening van ons café Doetertoe. Met dank aan alle vrijwilligers en Lieveke. Hopelijk krijgt dit mooie initiatief vanaf nu elke zondag een gezellig vervolg!"

Nab Bevelander:" Fijn dat er een café is op zondagmiddag. Hier kan ik met mijn vriendin naar toe om gezellig koffie te gaan drinken. Ik vind het ook leuk om een praatje te maken met iemand die ik nog niet ken".

Lees ook het nieuwsbericht in Kijk op Drimmelen:
https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/doetertoe-doet-e...