Kwaliteitsrapport 2018: Wat gaat goed, wat kan beter?

2018 was in veel opzichten een roerig jaar voor SOVAK. Het verscherpt toezicht bracht veel emotie teweeg binnen de organisatie. Zowel bij cliënten en hun naastbetrokkenen als bij medewerkers.

Na de eerste teleurstelling, boosheid en verdriet is het gelukt snel weer op te veren en de kracht en trots te hervinden om de noodzakelijke zaken op te pakken en onze ambities waar te maken. We blijven volop investeren in onze vijf verbeterthema’s om de basis op orde te brengen en ons verder te ontwikkelen. Met de energie die is ontstaan richten wij onze focus weer graag op de toekomst. Een toekomst waarin wij de levens van onze cliënten willen blijven kleuren!

Ontdek hoe wij onze wortels in 2018 een stevigere bodem hebben gegeven en welke successen SOVAK in bloei zetten > Bekijk ons interactieve jaarbeeld 2018

Nieuwsgierig naar het volledige kwaliteitsrapport? Klik dan hier. Naast het kwaliteitsrapport publiceren we op onze website ook de bijbehorende verslagen van de OndernemingsraadCliëntenraad en de Raad van Toezicht over 2018.