Gezellenpad 1 in Klundert in een nieuw jasje

De woning van Ulle, Han, Marco, Loránt en Peter heeft een grote opknapbeurt gehad.

In de woning is een fijne lichte sfeer met mooie meubels en goede verlichting. De muren hebben een frisse lik verf gekregen en er ligt een nieuwe vloer. Er staat een grote houten eettafel waar je samen aan kunt eten en koffiedrinken. De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien en praktisch ingedeeld. De slaapkamers van de heren hebben nieuwe vloeren en gordijnen. De tuin heeft een make-over gehad. Bij mooi weer is het heerlijk om buiten te eten aan het nieuwe tuinstel en te chillen op de tuinbanken.

Peter vertelt wat er veranderd is in zijn huis:

In 2018 kregen wij een nieuwe tuin, meubels, gordijnen, vloer en een nieuwe keuken. Ook werden de muren geverfd. We moesten onze slaapkamer opruimen. Alleen de kast en het bed mochten op de slaapkamer blijven staan. De andere spullen moesten we inpakken, dat was een karwei. De spullen deden wij in dozen en deze werden opgestapeld in de douche. Toen de mannen kwamen gingen ze de tegels in de wc vernieuwen en de vloer in de gang en woonkamer is ook nieuw. We mochten zelf de gordijnen uitzoeken voor onze slaapkamer, ik heb voor rood gekozen. Het personeel is gaan kijken voor de nieuwe meubels en toen deze kwamen hebben we het oude in de tuin gezet. We hebben foto’s gemaakt van begin tot het einde toe. We hebben ook nieuwe lampen met dimlicht voor in de woonkamer, slaapkamers en de gang. Ook zijn wij erg blij met de nieuwe keuken.    

Marie-José (begeleider): "We hebben een tijdje over het gereedschap van de bouwvakkers moeten stappen en in de troep gezeten maar dat was het waard. Het resultaat is erg mooi. Het is fijn om te wonen en te werken in een mooi huis met een goede sfeer."