Beste vriendinnen voor altijd

Carien, vrijwilliger, gaat wekelijks op stap met haar vriendinnen Marij en Brigitte.

Carien van Meer is vrijwilliger en heeft wekelijks een afspraak met Marij en Brigitte. Maar Carien voelt zich meer een vriendin. En zo ervaren Brigitte en Marij dat ook, al 15 jaar.

Vrijdag

Iedere vrijdagmiddag ondernemen ze iets met z'n drieën. Zoals een frisse wandeling in het bos met de hond of, als het mooi weer is, een terrasje pikken en mensen kijken. Heerlijk relaxt is dat. Ze doen samen boodschappen of brengen een bezoekje aan de kinderboerderij. Shoppen doen ze ook regelmatig want Marij en Brigitte vinden het leuk om spullen voor de poppen te kijken en te kopen.

Samen eten

Iedere vrijdag sluiten de dames de dag af met een gezamenlijk etentje bij Carien thuis. Er staat bijna altijd versgebakken friet op het menu. Daar zijn de dames dol op.

Vriendinnen dag

Als kers op de taart vieren Carien, Marij en Brigitte één maal per jaar hun vriendschap met een vriendinnendag. Dan bedenken ze samen een speciale uitstap. Naar de dierentuin of een dag naar het strand in Vlissingen of safaripark de Beekse Bergen. Dit jaar zijn de dames maar liefst 15 jaar vriendinnen. En dat gaan ze vieren met een super verwendag naar de Efteling.

Marij

Marij vindt de vrijdagmiddagen altijd heel fijn. Ze geniet van de vriendschap. Ze houdt ervan om samen aan tafel spelletjes te doen maar ze geniet eigenlijk altijd.
"Het maakt helemaal niets uit wat we gaan doen, ik vind het altijd leuk met z'n drietjes".

Brigitte

"Ik heb altijd zin in vrijdag want dan gaan we met z'n drieën op stap. Dat is altijd heel gezellig. En we eten altijd frietjes, dat is superlekker".


Wat een fijne en waardevolle vriendschap is er ontstaan tussen vrijwilliger Carien, Marij en Brigitte.