Activiteitencentrum Rietveld & Tuinderij

Sleeuwijk

Activiteitencentrum Rietveld & Tuinderij

Houd jij van bakken, dingen versieren of schilderen? Wil je helpen met de administratie of in een winkel werken? Dit en nog veel meer kun je doen bij activiteitencentrum Rietveld in Sleeuwijk. Kom je ook?

Bij activiteitencentrum Rietveld is er voor ieder wat wils. We hebben een keukengroep, deco-team, atelier, auti-groep en tuinderij. Vaak maak je iets in opdracht van een bedrijf of iemand uit de buurt. Het andere deel verkopen we in onze eigen winkel. Daar kunnen mensen altijd terecht voor een leuk cadeautje of onze beroemde appeltaart. Als je bij ons komt, ga je eerst drie maanden stage lopen binnen ons activiteitencentrum. Zo ontdek je wat je echt leuk vindt om te doen. Ook aan ontspanning en beweging denken we. Er is een poedelbad, snoezeltuin en -kamer en een bewegingszaal.

't Rietveld ligt in een rustige wijk in Sleeuwijk. Ook als je in een rolstoel zit, kun je hier werken. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom, er is altijd een groep die bij je past.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.