Activiteitencentrum Havenkwartier

Etten-Leur

Activiteitencentrum Havenkwartier

Wil jij het liefst zo weinig mogelijk prikkels krijgen? En zijn rust, structuur en veiligheid erg belangrijk voor je? Dan voel jij je vast thuis bij activiteitencentrum Havenkwartier.

Bij activiteitencentrum Havenkwartier komen vooral mensen vanaf 16 jaar die autisme of een gedragsprobleem hebben. De groep is klein: we hebben meestal 8 cliënten. Je krijgt hier de aandacht en begeleiding die past bij wat je nodig hebt. Elke dag kijken we met jou waar je zin in hebt. De ene dag is dat schilderen of een spelletje doen, de andere dag ga je liever buiten wandelen of koken. We zoeken naar een goede mix tussen zelf dingen doen in alle rust en samen met anderen iets ondernemen.

Activiteitencentrum Havenkwartier zit in een mooi gebouw met zowel gezamenlijke als individuele ruimten. Er zijn weinig prikkels. Het is gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum van Etten-Leur. Er zijn geen drempels en er is een lift, dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier komen.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.