SOVAKfoodtruck

De SOVAKfoodtruck is een seizoenswerkplek. Van 1 april tot 1 november staat de foodtruck bij de haven van Terheijden.

Algemene informatie

Vind je horecawerkzaamheden leuk? Dan is werken in de SOVAKfoodtruck iets voor jou. Je maakt tosti's, schenkt koffie en verkoopt ijsjes. Je bedient de klanten op het terras en zorgt ervoor dat de SOVAKfoodtruck en het terras er netjes uitzien. De SOVAKfoodtruck staat in het voorjaar en de zomer drie dagen per week bij de haven van Terheijden. Je werkt samen met één of twee collega's en een begeleider. Je doet ervaring op in horecawerk en oefent sociale contacten.

Wat kun je hier doen?

Je werkt in de SOVAKfoodtruck en op het terras. Je kunt hier van alles doen. Zoals:

  • Koffie en thee zetten
  • Bestellingen opnemen en klanten helpen
  • Werken met kassa en pinautomaat
  • Afwassen
  • Voorraad aanvullen
  • De SOVAKfoodtruck en het terras netjes houden

  Samen met jou kijken we wat voor werkzaamheden je gaat doen.

Voor wie is dit werk geschikt?

Je kunt in de SOVAKfoodtruck werken als je een (licht) verstandelijke beperking hebt. Je werkt samen met één of twee collega's en er is een begeleider om je te ondersteunen. Je moet het leuk vinden om horecawerkzaamheden te doen en klanten te bedienen.

SOVAKfoodtruck in het bijzonder

De SOVAKfoodtruck staat in het voorjaar en de zomer 3 dagen per week bij de haven van Terheijden. Er is veel verschillend werk te doen en je bent altijd buiten. Jij zorgt samen met je collega's dat de dagjesmensen op het terras een leuke tijd hebben.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.