Kantine

Activiteitencentrum Rietveld
Sleeuwijk

Algemene informatie

Een groep met een zeer gevarieerde activiteiten. Zo laat de kantine van activiteitencentrum Rietveld zich het beste omschrijven. Naast huishoudelijke taken kunnen cliënten hier bijvoorbeeld ook creatief bezig zijn. Op de groep werken gemiddeld acht cliënten. Ze houden van gezelligheid en steken graag de handen uit de mouwen.

Wat kun je hier doen?

Cliënten van activiteitencentrum Rietveld genieten samen van een lunch en een kop koffie. Cliënten zorgen voor de koffie en thee, dekken de tafels, ruimen die ook weer af en doen de afwas. Maar dat is nog niet alles. Het kantinepersoneel is verantwoordelijk voor het was- en strijkgoed, het bijvullen van handdoekjes en zeepbakjes, het legen van de afvalbakken en schoonmaakwerkzaamheden. Het beheer van de winkel behoort eveneens tot hun taken, net als het maken van cadeauartikelen en versiering voor de producten in de winkel. Bekijk onze flyer: flyer winkel

Voor wie is de Kantine geschikt?

In de kantine werken cliënten vanaf 18 jaar. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze zijn graag onder de mensen zijn, houden van afwisseling en weten van aanpakken. Op basis van hun ontwikkelingsniveau en begeleidingsbehoefte krijgen zij ondersteuning op maat. De begeleiders helpen cliënten om zoveel mogelijk zelfstandig te werken. Ze ondersteunen waar nodig. Om er zeker van te zijn dat een cliënt hier echt op zijn plaats is, loopt iedereen eerst drie maanden stage binnen het activiteitencentrum.

De Kantine in het bijzonder

De kantine is het visitekaartje van activiteitencentrum Rietveld. De medewerkers van de kantine zorgen er immers voor dat het gebouw schoon en netjes blijft. Bovendien komen er regelmatig bezoekers langs voor een kopje koffie of een rondleiding. Bij de mensen van dit toegankelijke en klantvriendelijke activiteitencentrum staat contact met buurtgenoten en klanten hoog in het vaandel.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.