Industriegroep

Activiteitencentrum Ruitersvaartseweg
Terheijden

Algemene informatie

De Industriegroep is een groep binnen werkplaats Ruitersvaartseweg. Gemiddeld werken er tien tot veertien cliënten. Ze vinden het leuk om veel verschillende productiegerichte activiteiten te doen, vaak in opdracht van bedrijven. De ideale plek voor cliënten die graag de handen uit de mouwen steken.

Wat kun je hier doen?

De activiteiten die binnen de Industriegroep worden aangeboden, zijn voor een groot deel afhankelijk van de opdrachten van bedrijven. Denk aan het inpakken, ompakken, verpakken, stickeren, sorteren en monteren van diverse producten. Daarnaast worden er enveloppen gevuld ten behoeve van mailings en schoolboekjes in elkaar gezet. Naast werk is er uiteraard ook tijd voor ontspanning.

Voor wie is de Industriegroep geschikt?

De industriegroep is voor cliënten vanaf 18 jaar die het leuk vinden om productiegericht werk te doen. Zij hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De begeleiders helpen cliënten om zoveel mogelijk zelfstandig te werken. Ze ondersteunen waar nodig. Om er zeker van te zijn dat een cliënt hier echt op zijn plaats is, kan een cliënt stage lopen op groepen naar keuze. Ook voor leerlingen van het Speciaal Onderwijs zijn er mogelijkheden voor oriënterende stages.

De Industriegroep in het bijzonder

Cliënten werken in opdracht van verschillende bedrijven. Veel producten worden ook verkocht in winkels. Dat geeft ze zelfvertrouwen en plezier. Cliënten doen werk waar ze trots op zijn.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.