Decogroep

Werkplaats Ruitersvaartseweg

Algemene informatie

De decogroep is onderdeel van werkplaats Ruitersvaartseweg. Gemiddeld werken er 10 cliënten. Ze zijn creatief en vinden het leuk om uiteenlopende decoraties maken voor in en om het huis.
Hier worden veelal op bestelling gewerkt. Elk product is uniek en gemaakt met bijzonder talent.

Wat kun je hier doen?

Creativiteit staat centraal. Cliënten werken met verschillende materialen en technieken. Ze versieren allerlei producten zoals vogelhuisjes, kaarspotten en wijnkistjes. Ook werken we regelmatig met papier-maché. De zelfgemaakte kunstwerken zijn overal in werkplaats Ruitersvaartseweg te vinden.

Voor wie is de Decogroep geschikt?

De Decogroep is voor creatieve cliënten vanaf ongeveer 30 jaar met affiniteit voor werken met decoratieve materialen. Zij hebben een lichte, matige of ernstige beperking. Soms is er ook sprake van een lichamelijke beperking of autisme. De werkbeleving en inzet van deze cliënten is hoog. De begeleiders helpen cliënten om zoveel mogelijk zelfstandig te werken. Ze ondersteunen waar nodig. Een goede ongedwongen sfeer staat hierbij centraal.

De Decogroep in het bijzonder

De Decogroep is een kleurrijke ruimte metschilderijen en andere kunstwerken. De cliënten zijn erg trots op hun gemaakte producten. Zij nodigen geïnteresseerden dan ook graag uit om een kijkje te nemen. We verkopen onze producten op de bovenverdieping van het pand en op lokale markten en braderieën.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.