Decogroep

Werkplaats Ruitersvaartseweg

Algemene informatie

De Decogroep is onderdeel van werkplaats Ruitersvaartseweg. Gemiddeld werken er 10 cliënten. Ze zijn creatief en vinden het leuk om uiteenlopende decoraties maken voor in en om het huis.
Hier wordt veelal op bestelling gewerkt. Elk product is uniek en gemaakt met bijzonder talent. Cliënten kunnen kiezen uit afwisselende opdrachten. Zij werken in hun eigen tempo, er is geen werkdruk.

Wat kun je hier doen?

Creativiteit staat centraal. Cliënten werken met verschillende materialen en technieken. Ze versieren allerlei producten zoals vogelhuisjes, kaarspotten en wijnkistjes. Ook wordt gewerkt met papier-maché. De zelfgemaakte kunstwerken zijn overal in werkplaats Ruitersvaartseweg te vinden. Er is ook tijd voor ontspannende activiteiten zoals, breien, haken en kleuren.

Voor wie is de Decogroep geschikt?

De Decogroep is voor creatieve cliënten. De leeftijd en het niveau van de cliënt zijn niet belangrijk. Hun vraag en interesse staat centraal bij de Decogroep. Op basis hiervan zorgen begeleiders voor een passend aanbod en passende ondersteuning. De werkbeleving en inzet van de cliënten is hoog. De werkzaamheden zijn gevarieerd en een goede, ongedwongen sfeer is belangrijk.

De Decogroep in het bijzonder

De Decogroep is een kleurrijke ruimte met schilderijen en andere kunstwerken. De cliënten zijn erg trots op hun gemaakte producten. Zij nodigen geïnteresseerden dan ook graag uit om een kijkje te nemen. We verkopen onze producten op de bovenverdieping van werkplaats Ruitervaartseweg, in 'het winkeltje' op MFC Gruijtplein en op lokale markten en braderieën.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

SOVAK biedt maatwerk. Dus ook als op deze website niet staat wat je zoekt, mag je ons bellen of mailen. We denken graag met jou mee.